Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

SecOps Europe 2018 Konferencia

2017. december 06., szerda 10:02

Kedves Kolléga!


Az ISACA Budapest Chapter és a konferencia szervezői szeretettel várnak Téged Magyarország egyik leginnovatívabb nemzetközi IT biztonsági konferenciájára, a SecOps Europe-ra!

A két napos rendezvényen a szakmai előadásokat, kiberbiztonsági gyakorlatok fogják színesíteni, így a résztvevők nemcsak elméleti, hanem gyakorlati információkkal gazdagothatnak az IT biztonság offenzív és defenzív területein. 
Az előadások listája folyamatosan bővül, a részleges lineup már elérhető az oldalon.

Időpont: 2018. január 24-25. (szerda-csütörtök)
Helyszín: Budapest Kongresszusi Center


REGISZTRÁLJ INGYENESEN, VAGY VÁSÁROLJ LIMITÁLT VIP JEGYET >>>

 Mire számíthatsz az előadásokon kívül?

 
1. NAP
A SecOps Europe első napján a kiberbiztonsággal kapcsolatos TTX (Tabletop Exercise) játékoké lesz a főszerep: délelőtt egyetemi csapatok, délután pedig IT biztonsági szakértők mérik össze tudásukat és tapasztalataikat. 
 
Mi a TTX?
A Tabletop Exercise egy olyan stratégiai döntéshozó szimuláció, amely során döntéshozatali, vezetői és diplomáciai szinten lehet tesztelni egy vállalat, szervezet, vagy kritikus infrastruktúra incidenskezelési tervét különböző - valós élet tapasztalatain alapuló - kibertámadásokra. 
A játék során a résztvevők folyamatosan jutnak hozzá az eszkalálódó  szcenáriókhoz és a hozzájuk kapcsolódó részletes információkhoz, amelyek alapján a lehető leghatékonyabb stratégiai döntéseket kell meghozniuk. A profi zsűri ezután egy előre meghatározott szempontrendszernek megfelelően értékeli a csapatok munkáját.
 
Miért hasznos?
Mert a TTX gyakorlatok során gyorsan, hatékonyan és non-destruktív módon lehet információkhoz jutni az adott szervezet incidenskezeléséről, valamint eredményesen lehet azonosítani azokat a kritikus pontokat, amelyek egy valós kibertámadás során problémát okozhatnak. Tehát a Tabletop Exercise kiértékelése segít a szervezetnek az incidenskezelés fejlesztésében.

 
2. NAP
A második napon egy valódi Cyber Range versenynek lehetnek tanúi az érdeklődők, amely során nemzeti CERT csapatok fognak szembeszállni egymással. A cél, hogy megvédjék a kritikus infrastruktúrákat a támadó Red Teamtől. 
 
Mi a Cyber Range?
A Cyber Range, vagy másnéven kiber hadgyakorlat, egy szimuláció, amely különböző valós életből vett infrastruktúrák miniatürizált változatait használja az incidenskezelési tervek tesztelésének alapjául. Az eseménykezelő, CERT csapatok munkáját folyamatosan támadja a kifejezetten erre felállított Red Team, vagy hacker csapat. A Secops Europe infrastruktúrája létfontosságú rendszert testesít meg, egy PLC eszközzel. Tudj meg többet a Cyber Range-ről!
 
Miért hasznos?
Mert a szimuláció nemcsak teszteli, hanem fejleszti is a szervezet incidens reagáló és detektációs képességeit egy valós tapasztalatok alapján felépített környezetben.
 
 
REGISZTRÁCIÓ A RENDEZVÉNYRE >>>
 A VIP jegyek limitált számban elérhetőek!

A VIP jegyek az alábbi plusz szolgáltatásokat tartalmazzák:
- elsőbbségi belépés
- VIP lounge
- kávé és ebéd
- VIP party networking lehetőséggel
 

JEGYVÁSÁRLÁS >>>

Megjelent: 648 alkalommal
Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned