Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

ISACA tagság megújítás emlékeztető

2016. március 03., csütörtök 18:19

Az idei megújítási véghatáridő közeleg. Ha még nem újítottad meg a tagságod, megmutatjuk mi a teendő. Köszönjük, ha már befejezted a megújítást. Ha az első 100 megújító tagunk között voltál, akkor az ezért járó ajándékot is biztos megkaptad!

Összefoglaló a megújítási folyamatról

Idén március 31-én záródik a tagsági viszony megújítási időszaka és a naptárt látva közel a határidő! A megújítási záró dátumra a teljes folyamatot sikeresen le kell zárnia minden tagtársunknak ahhoz, hogy a jövőben is tag lehessen és élvezhesse a tagsággal járó előnyöket. Mivel a folyamat akár néhány napig is eltarthat a fizetési módtól függően, ezért javasoljuk ennek megfelelő időben elindítását. A legtöbb tagtársunk már sikeresen megújította a tagságát, te se maradj le!

Készítettünk számodra egy step-by-step összefoglalót a megújítási folyamatról és találsz egy tájékoztatót a határidőkről és a CPE auditról a mellékelt dokumentumban.

A megújítással kapcsolatos teendők:

A 2015-ös évre vonatkozó CPE pontok igazolásait érdemes áttekinteni, a különböző események és konferenciák igazolásait (például az ISACA Budapest Chapter éves konferenciája) előkészíteni.

Ha a céged fizeti a díjat, akkor ezt időben el kell kezdened szervezni, mert az átutalás néha nehézkes tud lenni. Ekkor is folytasd a megújítási folyamatot, mert a céges fizetési módhoz is kelleni fognak adatok és ezeket a megújítás során kapod meg.

A megújítási folyamatot ténylegesen az alábbi linken kezdheted: http://www.isaca.org/renew

A bejelentkezési adatok sikeres megadását követően először ellenőrizd, hogy a Profilodban (My Demographic and Other Information) megadott információk helyesek és aktuálisak. Kérjük, hogy szükség esetén aktualizáld az adatokat! A levelezési címedet, az emailcímedet és a telefonszámodat mindenképpen nézd át, mert ezeken keresztül tartjuk veled a kapcsolatot. A First és Last Name mezőknél érdemes ékezet nélküli karaktereket használni.

A My ISACA felületre lépve válaszd ki a My Certifications területet és keresd a Renew gombot.

A tagsági díjadat a megújító felület automatikusan kalkulálja, és felkínálja a fizetési lehetőségeket. A megfelelő fizetési módot válaszd ki és fizesd ki a díjakat a képernyőn megjelenő instrukciók alapján. Átutalásos fizetési módnál minden esetben emailben megerősítést kapsz a fizetési adatokról.

A megújításnál a 2015 január 1-től 2015. december 31.-ig tartó időszakban szerzett CPE pontokat veheted figyelembe. A részletes feltételekről tájékozódhatsz a minősítésedhez tartozó CPE Policy oldalon. Mintaként itt a CISA CPE Policy.

Itt tudod feltölteni a szerzett CPE pontok adatait: MyISACA > MyCertification > Manage My CPE

Január 12-én kaptál egy email tájékoztatót tőlünk azokról az elmúlt évi CPE pontokról, amikről a Chapter tudott. Használd a kapott adatokat a feltöltésnél. Jó ha tudod, hogy ezeket a pontokat CPE audit esetén a Chapter igazolja számodra.

Biztosan volt az elmúlt évben is önkéntes ISACA-n belüli munkáért kapott CPE pontod, ezeket se felejtsd ki! Az önkéntes munka lehetőségeiről és előnyeiről külön tájékoztatni fogunk a közeljövőben, ezzel kapcsolatos kérdéseidet ide kattintva juttathatod el hozzánk.

Az ISACA Budapest Chapter által támogatott rendezvényeken szerzett CPE pontjaid feltöltését a jövőben lényegesen egyszerűbben fogod tudni elvégezni az új CPE online adminisztráció támogató megoldásunkkal.

A sikeres megújítási folyamat végén értesítést és visszaigazolást fogsz kapni emailben.

Ha megújítottad a tagságodat, akkor lépj tovább és töltsd le a minősítéseidhez tartozó Certification Open Badge –eket. Egyre többen használjuk…

 

Ne feledd, hogy a megújítás során lejelentett CPE pontokat a HQ auditálhatja, ezért a CPE igazolásokat ne felejtsd el biztonságba helyezni.

Megjelent: 4009 alkalommal Utoljára frissítve: 2016. március 04., péntek 11:21
Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned