Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Idén is legyél ISACA tag! Újítsd meg ma a tagságod!

2017. március 03., péntek 19:49

Már csak napjaid vannak hátra a megújításra. Ha elfelejtetted vagy az utolsó pillanatra szeretted volna hagyni a megújítást, akkor szólunk, mert itt az idő! 

Figyelem! Magyarországi számlát a rövid határidő miatt már nem tudsz kérni, a díjak fizetésére a központ által kínált lehetőségeket veheted igénybe.

Köszönjük, ha már befejezted a megújítást. Ha az első 100 megújító tagunk között voltál, akkor az ezért járó ajándékot is biztos megkaptad!

Összefoglaló a megújítási folyamatról 

2016. december végén lejárt az előző évi tagsági időszak és idén március 31-én véglegesen záródik a megújítási türelmi idő. A megújítási időpontra a teljes folyamatot sikeresen le kell zárnia minden tagtársunknak ahhoz, hogy a jövőben is tag lehessen és élvezhesse a tagsággal járó előnyöket.

Mivel a folyamat akár néhány napig is eltarthat a fizetési módtól függően, ezért javasoljuk ennek megfelelő időben elindítását. A legtöbb tagtársunk már sikeresen megújította a tagságát, te se maradj le!

Készítettünk számodra egy step-by-step összefoglalót a megújítási folyamatról, reméljük ezzel segítünk hibátlanul és egyszerűen végigmenni a folyamaton..

 

A megújítással kapcsolatos teendők:

A 2016-os évre vonatkozó CPE pontok igazolásait érdemes áttekintened, a különböző események és konferenciák igazolásait (például az ISACA budapesti éves konferenciája) előkészíteni.

Az idén bevezetett CPE kártyarendszerből minden támogatott esemény után megkaptad az igazolásokat elektronikus levélben csatolt .pdf állományként, ezeket felhasználhatod a megújítás során. A CPE kártyarendszerből az igazolásokat utólag is letöltheted!

Ha a céged fizeti a díjat, akkor ezt időben el kell kezdened szervezni, mert az átutalás néha nehézkes tud lenni. Ekkor is folytasd a megújítási folyamatot, mert a céges fizetési módhoz is kelleni fognak adatok és ezeket a megújítási folyamat során kapod meg.
Magyar számlát már nem tudsz kérni!

A megújítási folyamatot ténylegesen az alábbi linken kezdheted:

http://www.isaca.org/renew

A bejelentkezési adatok sikeres megadását követően először ellenőrizd, hogy a Profilodban (My Demographic and Other Information) megadott információk helyesek és aktuálisak. Kérjük, hogy szükség esetén aktualizáld az adatokat! A levelezési címedet, az emailcímedet és a telefonszámodat mindenképpen nézd át, mert ezeken keresztül tartjuk veled a kapcsolatot.

A First és Last Name mezőknél kérjük, hogy csak ékezet nélküli karaktereket használj!

A My ISACA felületre lépve válaszd ki a My Certifications területet és keresd a Renew gombot.

A tagsági díjadat a megújító felület automatikusan kalkulálja, és felkínálja a fizetési lehetőségeket. A megfelelő fizetési módot válaszd ki és fizesd ki a díjakat a képernyőn megjelenő instrukciók alapján. Átutalásos fizetési módnál minden esetben emailben megerősítést kapsz a fizetési adatokról.

A megújításnál a 2016. január 1-től 2016. december 31.-ig tartó időszakban szerzett CPE pontokat veheted figyelembe. A részletes feltételekről tájékozódhatsz a minősítésedhez tartozó CPE Policy oldalon. Mintaként itt a CISA CPE Policy.

Itt tudod feltölteni és jóváhagyni a szerzett CPE pontok adatait: MyISACA > MyCertification > Manage My CPE

Előzetesen feltöltöttük számodra a Budapest Chapter által ismert és támogatott, az év során általad látogatott konkrét események adatait. Ezeknél csak annyi a dolgod, hogy kiválaszd, hogy az egyes eseményeknél hány pontot szeretnél érvényesíteni, jóváhagyni a minősítésedhez tartozó CPE policy figyelembe vételével.

Használd a CPE rendszerből kapott adatokat a feltöltésnél. Jó ha tudod, hogy ezeket a pontokat a minden évben május környékén induló CPE auditok esetén a Chapter a központ kérésére igazolja számodra.

Biztosan volt az elmúlt évben is önkéntes ISACA-n belüli munkáért kapott CPE pontod, ezeket se felejtsd ki! Az önkéntes munka lehetőségeiről és előnyeiről külön tájékoztatni fogunk a közeljövőben, ezzel kapcsolatos kérdéseidet a weboldalunkon lévő Kapcsolatfelvétel menüpontra kattintva is elküldheted számunkra.

A sikeres megújítási folyamat végén értesítést és visszaigazolást fogsz kapni emailben.

Ne feledd, hogy a megújítás során lejelentett CPE pontokat a HQ auditálhatja, ezért a CPE igazolásokat helyezd biztonságba.

 

Ha megakadnál, segítséget kérnél, fordulj hozzánk bizalommal!

 

Horváth Pál

tagságért felelős igazgató

Megjelent: 371 alkalommal
Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned