Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Képzések

Képzések (4)

CISA

2018. január 11., csütörtök 14:45 Írta:

1978 óta a Certified Information Systems Auditor program az informatikai auditorok, az ellenőrzési és biztonsági szakemberek körében a szakértelem és elkötelezettség értékmérője lett. A CISA minősítés megszerzése hozzájárul az IT audit, az ellenőrzés és biztonság szakembereinek szakmai elismertségéhez, mert a CISA program azokat minősíti, akik demonstrálni tudják hozzáértésüket a manapság olyannyira keresett szakterületen. A munkáltatók felvételnél előnyben részesítik és igyekeznek megtartani azokat a munkatársakat, akik képesek a minősítést megszerezni és megtartani. Magyarországon kb. 350 szakember rendelkezik CISA minősítéssel, míg nemzetközi szinten kb. 130.000 fő.


 

Képzés típusa

Időpont

Intézmény

CISA felkészítő tanfolyam 2018. február 2.  FORTIX Academy
CISA felkészítő tanfolyam 2018. április 23. Training360
CISA felkészítő tanfolyam 2018. szeptember 24. Training360

CISM

2018. január 11., csütörtök 14:46 Írta:

A Certified Information Security Manager program az információbiztonsággal foglalkozó szakemberek minősítő programja, mindazok számára elengedhetetlen, akik az Információbiztonsággal kapcsolatos szerepkörben dolgoznak. A CISM minősítés megszerzése hozzájárul az információbiztonsági szakembereinek szakmai elismertségéhez, mert a CISM program azokat minősíti, akik demonstrálni tudják hozzáértésüket a manapság olyannyira keresett szakterületen. A munkáltatók felvételnél előnyben részesítik és igyekeznek megtartani azokat a munkatársakat, akik képesek a minősítést megszerezni és megtartani. Magyarországon kb. 170 szakember rendelkezik CISM minősítéssel, míg nemzetközi szinten kb. 32.000 fő.


Képzés típusa

Időpont

Intézmény

CISM felkészítő tanfolyam 2018. február 14. FORTIX Academy
CISM felkészítő tanfolyam 2018. április 26. Training360
CISM felkészítő tanfolyam 2018. szeptember 26. Training360

 

CGEIT

2018. január 11., csütörtök 14:47 Írta:

Certified in the Governance of Enterprise IT olyan szakemberek minősítését szolgálja, akik egyaránt tapasztalattal és kiemelkedő ismeretekkel rendelkeznek a szervezeti menedzsment, informatikai vezetési, tanácsadási, fejlesztési, üzemeltetési, valamint a biztonsági szolgáltatások terén. A CGEIT tanúsítvány birtokosa kompetens szakértőként biztosítja, hogy a stratégiai célok a szervezet informatikai adottságaival és lehetőségeivel összeegyeztetve kerüljenek megvalósításra. Miután egyre nagyobb az ISACA tanúsítványok elismertsége, ezzel nem csak a szolgáltató szervezet rangját emeli, de értékközvetítő szerepet játszik a szolgáltatásokat igénybe vevő vállalatok intézmények felé is. Magyarországon kb. 20 szakember rendelkezik CGEIT minősítéssel, míg nemzetközi szinten kb. 7.000 fő.


 

Képzés típusa

Időpont

Intézmény

CGEIT felkészítő tanfolyam 2018. április 13. FORTIX Academy

CRISC

2018. január 11., csütörtök 14:47 Írta:

Certified in Risk and Information Systems Control minősítés a megszerezhető legfiatalabb minősítés, 2010 óta elérhető. Folyamatosan növekszik a népszerűsége, mivel a kockázatarányos működést egyre több szervezet tekinti prioritásnak és ez a minősítés ennek elérését, fenntartását és bizonyítását célozza. Azoknak az informatikai és műszaki szakembereknek tervezték, akik a kockázatelemzés, kockázatmenedzselés és kockázatkezelés területén dolgoznak más szakterületekkel együttműködésben. Magyarországon kb. 60 szakember rendelkezik CRISC minősítéssel, míg nemzetközi szinten kb. 20.000 fő.


 

Képzés típusa

Időpont

Intézmény

CRISC felkészítő tanfolyam 2018. március 2. FORTIX Academy