Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Képzési partnereink

2018. január 05., péntek 15:03

Az ISACA Budapest Chapter egyik fő célkitűzése elősegíteni a szakmai továbbképzést, hazai és nemzetközi szakmai minősítések megszerzését. Magas színvonalú és hatékony oktatás érdekében az egyesület közreműködik a szakmai oktatások tananyagának, tematikájának kidolgozásában. Az alábbi képzési partnereinket ajánljuk a szakmai továbbképzések iránt érdeklődőknek.

 

FORTIX ACADEMY

 

A FORTIX Academy különböző szakterületeken kínál oktatási, tréning szolgáltatásokat információbiztonság, üzletmenet-folytonosság és menedzsment témakörökben, továbbá az ezekhez kapcsolódó szakmai területeken. 

Az oktatások fő jellemzői a gyakorlatorientáltság, a napi életből vett példák feldolgozása, és a kiemelt szakmai színvonal. A könnyen elérhető követelmények ismertetése helyett az alkalmazható megoldásokra koncentráló tréningek, oktatások eredményeként az ügyfelek képessé válnak a napi működésbe könnyen beépíthető megoldások alkalmazására.

Weboldal: https://www.fortixacademy.hu/

Partnereink aktuálisan induló képzéskínálatához kattintson ide!


 

FILAB

 

A Future Internet LivingLab-Budapest egy olyan nyílt innovációs műhely mely a kutatás-fejlesztés és innováció folyamatába bevonja mind a felhasználói közösségek széles rétegeit, az akadémiai szféra képviselőit, mind a gazdaság szereplői: kis- és középvállalatokat, multinacionális cégeket, szakmai és regionális szervezeteket és kutató intézeteket.

Weboldal: http://filab.hu

Partnereink aktuálisan induló képzéskínálatához kattintson ide!


 

TRAINING360

 

A Training360 célja, hogy megfeleljen a ma és a jövő oktatási kihívásainak, és piacképes, gyorsan hasznosítható tudást kínáljon egyéni és vállalati ügyfelei számára egyaránt. Több tízéves tapasztalattal rendelkező szakember- és ügyfélmenedzser csapatunk, minősített oktatóbázisunk és bevált oktatási folyamatmenedzsment rendszerünk nyújtja a garanciát, hogy ügyfeleink tudásban, időben és költségekben is optimális képzési megoldáshoz jussanak.

Weboldal: https://www.training360.com

Partnereink aktuálisan induló képzéskínálatához kattintson ide!

 


 

ÓBUDAI EGYETEM NEUMANN JÁNOS INFORMATIKAI KAR

 

Az Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai kara indít CISA felkészítő tanfolyamokat. A tananyag alapja az ISACA - Information Systems Audit and Control Association - szakmai anyagai, és CISA vizsga tesztkérdések.

A tanfolyam előadói: 

  • Dr. Szenes Katalin, CISA, CISM, CGEIT, CISSP
  • Dr. Holyinka Péter, CISA
  • Dr. Póser Valéria
  • Dr. Schubert Tamás

Weboldal: nik.uni-obuda.hu

Megjelent: 572 alkalommal Utoljára frissítve: 2018. február 22., csütörtök 10:01
Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned