Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Képzési partnereink

2018. január 05., péntek 15:03

Az ISACA Budapest Chapter egyik fő célkitűzése elősegíteni a szakmai továbbképzést, hazai és nemzetközi szakmai minősítések megszerzését. Magas színvonalú és hatékony oktatás érdekében az egyesület közreműködik a szakmai oktatások tananyagának, tematikájának kidolgozásában. Az alábbi képzési partnereinket ajánljuk a szakmai továbbképzések iránt érdeklődőknek.

 

FORTIX ACADEMY

 

A FORTIX Academy különböző szakterületeken kínál oktatási, tréning szolgáltatásokat információbiztonság, üzletmenet-folytonosság és menedzsment témakörökben, továbbá az ezekhez kapcsolódó szakmai területeken. 

Az oktatások fő jellemzői a gyakorlatorientáltság, a napi életből vett példák feldolgozása, és a kiemelt szakmai színvonal. A könnyen elérhető követelmények ismertetése helyett az alkalmazható megoldásokra koncentráló tréningek, oktatások eredményeként az ügyfelek képessé válnak a napi működésbe könnyen beépíthető megoldások alkalmazására.

Weboldal: https://www.fortixacademy.hu/

Partnereink aktuálisan induló képzéskínálatához kattintson ide!

 


 

FILAB

 

A Future Internet LivingLab-Budapest egy olyan nyílt innovációs műhely mely a kutatás-fejlesztés és innováció folyamatába bevonja mind a felhasználói közösségek széles rétegeit, az akadémiai szféra képviselőit, mind a gazdaság szereplői: kis- és középvállalatokat, multinacionális cégeket, szakmai és regionális szervezeteket és kutató intézeteket.

Weboldal: http://filab.hu

Partnereink aktuálisan induló képzéskínálatához kattintson ide!


 

TRAINING360

 

A Training360 célja, hogy megfeleljen a ma és a jövő oktatási kihívásainak, és piacképes, gyorsan hasznosítható tudást kínáljon egyéni és vállalati ügyfelei számára egyaránt. Több tízéves tapasztalattal rendelkező szakember- és ügyfélmenedzser csapatunk, minősített oktatóbázisunk és bevált oktatási folyamatmenedzsment rendszerünk nyújtja a garanciát, hogy ügyfeleink tudásban, időben és költségekben is optimális képzési megoldáshoz jussanak.

Weboldal: https://www.training360.com

Partnereink aktuálisan induló képzéskínálatához kattintson ide!

 

Megjelent: 71 alkalommal Utoljára frissítve: 2018. január 11., csütörtök 14:45
Értékelés:
(0 szavazat)
Tovább a kategóriában: « Pályázható pozíciók
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned