Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

CRISC

CRISKCertified in Risk and Information Systems Control minősítés a megszerezhető legfiatalabb minősítés, 2010 óta elérhető. Ezt azoknak az IT szakembereknek tervezték, akik a kockázatelemzés, kockázatmenedzselés és kockázatkezelés területén dolgoznak. Jelenleg kb. 1000 ilyen minősítésű szakember van világszerte. Jelenleg 40 CRISC minősítésű tagja van az ISACA Magyarországi Egyesületnek. Magyarországon kb. 50 szakember rendelkezik CRISC minősítéssel, míg nemzetközi szinten kb. 20.000 fő.

Bővebben...

CISM

CISM

A Certified Information Security Manager program az informatikai biztonsággal foglalkozó szakemberek minősítő programja, mindazok számára elengedhetetlen, akik az IT biztonsággal kapcsolatos szerepkörben dolgoznak. A CISM minősítés megszerzése hozzájárul az IT biztonság szakembereinek szakmai elismertségéhez, mert a CISM program azokat minősíti, akik demonstrálni tudják hozzáértésüket a manapság olyannyira keresett szakterületen. A munkáltatók felvételnél előnyben részesítik és igyekeznek megtartani azokat a munkatársakat, akik képesek a minősítést megszerezni és megtartani. Magyarországon kb. 150 szakember rendelkezik CISM minősítéssel, míg nemzetközi szinten kb. 32.000 fő.

Bővebben...

CGEIT

CGEITCertified in Governance of Enterprise IT olyan szakemberek minősítését szolgálja, akik egyaránt tapasztalattal és kiemelkedő ismeretekkel rendelkeznek a szervezeti menedzsment, informatikai vezetési, tanácsadási, fejlesztési, üzemeltetési, valamint a biztonsági szolgáltatások terén. A CGEIT tanúsítvány birtokosa kompetens szakértőként biztosítja, hogy a stratégiai célok a szervezet informatikai adottságaival és lehetőségeivel összeegyeztetve kerüljenek megvalósításra.Miután egyre nagyobb az ISACA tanúsítványok elismertsége, ezzel nem csak a szolgáltató szervezet rangját emeli, de értékközvetítő szerepet játszik a szolgáltatásokat igénybe vevő vállalatok intézmények felé is. Magyarországon kb. 20 szakember rendelkezik CGEIT minősítéssel, míg nemzetközi szinten kb. 7.000 fő.

Bővebben...

CISA

CISA

1978 óta a Certified Information Systems Auditor program az informatikai auditorok, az ellenőrzési és biztonsági szakemberek körében a szakértelem és elkötelezettség értékmérője lett. A CISA minősítés megszerzése hozzájárul az IT audit, az ellenőrzés és biztonság szakembereinek szakmai elismertségéhez, mert a CISA program azokat minősíti, akik demonstrálni tudják hozzáértésüket a manapság olyannyira keresett szakterületen. A munkáltatók felvételnél előnyben részesítik és igyekeznek megtartani azokat a munkatársakat, akik képesek a minősítést megszerezni és megtartani. Magyarországon kb. 350 szakember rendelkezik CISA minősítéssel, míg nemzetközi szinten kb. 125.000 fő.

Bővebben...