Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Elnökség

Biró Gergely

Elnök

Bíró Gergely - ISACA Budapest Chapter2000-ben végzett a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem Gazdálkodási szakán. 2003-ban CISA, MCSE és CCNA képesítéseket szerezett. Szakmai előmenetele a KPMG Hungária Kft-nél kezdődött, ahol Audit területen könyvvizsgáló asszisztensként helyezkedett el még az egyetemi évek alatt. Majd ezt követően az Információs Kockázatmenedzsment osztály asszisztens menedzsereként információbiztonsági auditok, külső-belső betörési tesztek elvégzése volt a feladata. 2006 óta az ITSecure Kft. ügyvezetőjeként informatikai auditok és IT biztonsági projekteket vezet.

Bővebben: Biró Gergely

Horváth Pál

Alelnök, Tagság munkacsoport vezetője

Horváth Pál

Több mint 20 éve foglalkozom informatikával, végzettségem mérnök informatikus. Informatikai rendszer- és biztonságmenedzsment tapasztalattal rendelkezem, 8 éve biztonsági szakértői szakirányra specializálódtam. 10 évig dolgoztam pénzintézetnél Service Support, később Security Officer pozíciókban. Számos MNB auditban működtem közre.

 

Bővebben: Horváth Pál

Dellei László

 

Dellei László tapasztalt, tanúsított és nemzetközileg elismert szakértő. László a B.Sc. fokozatú informatikus mérnöki diplomáját a Gábor Dénes Főiskolán, majd ezt követően az Executive MBA for IT fokozatát a Budapesti Metropolitan Egyetemen szerezte. 2009-től kezdődően CISA, CGEIT, CRISC, C|CISO, ITIL, ISO27LA és igazságügyi szakértői képesítéseket szerzett.

Bővebben: Dellei László

Dombora Sándor

Dombora Sándor M.Sc., tanársegéd és oktatás-nevelési igazgatóhelyettes az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar Híradástechnika Intézetében.

1996-ban a Babes-Bolyai Tudományegyetem Matematika és Informatika Karán szereztem egyetemi végzettséget Rendszerszervezőként, majd 1997-ben M.Sc. fokozatot Komplex Rendszerek Tervezése és Implementálása szakirányon.
A Biztonságtudományi Doktori Iskola Ph.D. hallgatójaként a szervezetek információbiztonsági irányítási rendszerit vizsgálom, azok működőképességét és működőképessé tételének követelményeit.

Bővebben: Dombora Sándor

Fésűs Zoltán

 Kincstárnok

Fésűs Zoltán

Fésűs Zoltán, okleveles gépészmérnök és mérnök-üzemgazdász vagyok, Informatikai Auditor (CISA) vizsgával. 1998 óta vagyok az ISACA tagja, 2001 óta CISA, 2008-és 2009-ben az ISACA Magyar Chapterében felügyelőbizottsági tagként vettem részt a Chapter tevékenységében. 2007-ben lektorként részt vettem az ISACA-HU kiadásában megjelent „Informatika ellenőrzési kézikönyv” elkészítésében, amelyet minden ISACA-HU tag ingyenesen megkapott.

1998-2001 között a Magyar Nemzeti Bank belső ellenőreként dolgoztam. 2001-2010 között a PSZÁF Informatika Felügyeleti Főosztályának vezető informatikai felügyelőjeként a teljes Magyarországi pénzügyi szektor informatikai felügyelésében illetve a felügyeleti módszertan kialakításában vettem részt. 2010. októbere óta a saját tulajdonú cégem nevében (FandK-Audit Kft.) folytatok IT tanácsadói és informatikai auditori tevékenységet. Az ISACA-ban „Platina Member” tagsággal rendelkezem.

Bővebben: Fésűs Zoltán

Gélák Róbert

 Szakmai fejlődés és támogatás munkacsoport vezetője

Gélák Róbert

A Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi karán végeztem gazdasági informatikusként. Szakmai pályámat a KFKI Rendszerintegrációs Zrt-nél kezdtem, majd a T-Systems Magyarország Zrt. kötelékében folytattam IT biztonsági tanácsadóként. Munkám során átfogó IT biztonsági tanácsadói projektekben vettem részt, főként a vonatkozó szabályozó környezet kialakításában, auditokra történő felkészítésben, számos ügyfelünknél az ipari, pénzügyi, államigazgatási szektor területén. Jelentős tapasztalatot szereztem az ISO27000-es szabványcsalád alkalmazásával kapcsolatban, kockázatelemzési módszertanok területén, illetve BCM projektek során. Jelenleg a HungaroControl Zrt-nél dolgozom IT biztonsági szakértőként.

Bővebben: Gélák Róbert

Mészáros Norbert

Program munkacsoport vezetője

Az Informatikai iparági végzettségemet tekintve Bankinformatikus diplomával rendelkezem, melyet a Budapesti Műszaki Egyetemen szereztem. Szakmai tapasztalataimat multinacionális és állami szervezeteknél betöltött pozíciók alapján szereztem meg. 2014-ben csatlakoztam az MNB Informatikai Bizottsági Főosztályához, ahol főként az IT és IT biztonsággal kapcsolatos szabályok véleményezéséért feleltem, melyben a bank különböző szervezeteinek támogatása IT biztonsági kérdésekben volt  a cél. Jelentős tapasztalatot szereztem IT projektekben történő részvétellel, amelyben a Bank IT biztonsági követelményeinek érvényesülése és ezek minőségbiztosítása volt a feladatom.

Bővebben: Mészáros Norbert

Rónaszéki Péter

Titkár

Rónaszéki Péter 20 éve foglalkozik információbiztonsággal és üzletmenet-folytonossággal. Eddig a bankrendszer, valamint a repülésinformatika információvédelmi szakértőjeként dolgozott. 1998-tól a Citibank információbiztonsági menedzsere, 2000-től a Budapest Bank információbiztonsági vezetője, 2006-től az ING Bank, 2008-tól pedig a Lufthansa Systems fizikai és információbiztonsági igazgatója volt. 2012-től a FORTIX Consulting Kft. és a Mysec Kft. tulajdonos-ügyvezetője. 

Bővebben: Rónaszéki Péter

Viczián Pál

Kommunikáció és marketing munkacsoport vezetője

1995-ben programtervező-matematikusként végeztem a Szegedi Egyetemen. Pályámat az MNB-nél kezdtem. Ezt követően az Ericssonnál dolgoztam fejlesztőként és tesztelőként, később az Ericsson egyik programozási platformjának fejlesztését vezettem a cég stockholmi fejlesztési központjában.  Mindemellett az Essnet és a Scientific Games által szállított és üzemeltetett nemzeti lottó és sportfogadási rendszerek fejlesztésében vettem részt fejlesztőként majd vezető tesztelőként, ausztrál, német és izraeli projektekben.

Bővebben: Viczián Pál