Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Elnökség

Bíró Gergely

Bíró Gergely - ISACA Budapest Chapter2000-ben végzett a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem Gazdálkodási szakán. 2003-ban CISA, MCSE és CCNA képesítéseket szerezett. Szakmai előmenetele a KPMG Hungária Kft-nél kezdődött, ahol Audit területen könyvvizsgáló asszisztensként helyezkedett el még az egyetemi évek alatt. Majd ezt követően az Információs Kockázatmenedzsment osztály asszisztens menedzsereként információbiztonsági auditok, külső-belső betörési tesztek elvégzése volt a feladata. 2006 óta az ITSecure Kft. ügyvezetőjeként informatikai auditok és IT biztonsági projekteket vezet.

Bővebben: Bíró Gergely

dr. Vízi Linda

dr. Vízi Linda - ISACA Budapest Chapterdr. Vízi Linda az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam – és Jogtudományi Karán jogász szakán végzett. 2006-tól dolgozik információ-biztonsági területen, ahol pályafutását törvényi megfelelőségi és biztonsági, valamint adatvédelmi auditokkal kezdte a PricewaterhouseCoopersnél. Ügyfelei főként hazai és külföldi pénzügyi szektorhoz tartozó vállalatokból kerültek ki. Jelentős tapasztalattal rendelkezik COBIT alapú és Hpt megfelelőségi vizsgálatok lebonyolításában.

Linda a Bankalapításhoz kapcsolódó szabályozókörnyezet kialakítása mellett rendszerbevezetéshez kapcsolódóan minőségbiztosítási feladatokat végzett. Egész vállalat, illetve vállalati egység értékesítéséhez kapcsolódóan IT költségértékelési és teljes IT átvilágításokat (IT due diligence) teljesített, főként a pénzügyi szektor résztvevői számára.

Bővebben: dr. Vízi Linda

Fésűs Zoltán

Fésűs ZoltánSzakmai önéletrajz:

Fésűs Zoltán, okleveles gépészmérnök és mérnök-üzemgazdász vagyok, Informatikai Auditor (CISA) vizsgával. 1998 óta vagyok az ISACA tagja, 2001 óta CISA, 2008-és 2009-ben az ISACA Magyar Chapterében felügyelőbizottsági tagként vettem részt a Chapter tevékenységében. 2007-ben lektorként részt vettem az ISACA-HU kiadásában megjelent „Informatika ellenőrzési kézikönyv” elkészítésében, amelyet minden ISACA-HU tag ingyenesen megkapott.

1998-2001 között a Magyar Nemzeti Bank belső ellenőreként dolgoztam. 2001-2010 között a PSZÁF Informatika Felügyeleti Főosztályának vezető informatikai felügyelőjeként a teljes Magyarországi pénzügyi szektor informatikai felügyelésében illetve a felügyeleti módszertan kialakításában vettem részt. 2010. októbere óta a saját tulajdonú cégem nevében (FandK-Audit Kft.) folytatok IT tanácsadói és informatikai auditori tevékenységet. Az ISACA-ban „Platina Member” tagsággal rendelkezem.

Bővebben: Fésűs Zoltán

Gélák Róbert

Gélák RóbertSzakmai életrajz:

A Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi karán végeztem gazdasági informatikusként. Szakmai pályámat a KFKI Rendszerintegrációs Zrt-nél kezdtem, majd a T-Systems Magyarország Zrt. kötelékében folytattam IT biztonsági tanácsadóként. Munkám során átfogó IT biztonsági tanácsadói projektekben vettem részt, főként a vonatkozó szabályozó környezet kialakításában, auditokra történő felkészítésben, számos ügyfelünknél az ipari, pénzügyi, államigazgatási szektor területén. Jelentős tapasztalatot szereztem az ISO27000-es szabványcsalád alkalmazásával kapcsolatban, kockázatelemzési módszertanok területén, illetve BCM projektek során. Jelenleg a HungaroControl Zrt-nél dolgozom IT biztonsági szakértőként.

Bővebben: Gélák Róbert

Horváth Pál

Horváth Pál

Több mint 20 éve foglalkozom informatikával, végzettségem mérnök informatikus. Informatikai rendszer- és biztonságmenedzsment tapasztalattal rendelkezem, 8 éve biztonsági szakértői szakirányra specializálódtam. 10 évig dolgoztam pénzintézetnél Service Support, később Security Officer pozíciókban. Számos MNB auditban működtem közre.

 

Bővebben: Horváth Pál

Szabolcs Péter

Szabolcs Péter

Több mint tíz év informatikai audit és információbiztonsági tapasztalattal rendelkezem, ebből hat év Big4 tapasztalatot gyűjtöttem Magyarországon, illetve Angliában. Dolgoztam a pénzügyi szektorban tanácsadóként, az ügyfél oldalon, illetve felügyeleti szerepkörben is. CISA, CISM és CIA képesítéssel rendelkezem. 2003 óta tagja vagyok az ISACA-nak. 

 

 

Bővebben: Szabolcs Péter

Rónaszéki Péter

Rónaszéki Péter

Rónaszéki Péter 17 éve foglalkozik információbiztonsággal és üzletmenet-folytonossággal. Eddig a bankrendszer, valamint a repülésinformatika információvédelmi szakértőjeként dolgozott. 1998-tól a Citibank információbiztonsági menedzsere, 2000-től a Budapest Bank információbiztonsági vezetője, 2006-től az ING Bank, 2008-tól pedig a Lufthansa Systems fizikai és információbiztonsági igazgatója volt. 2012-től a FORTIX Consulting Kft. és a Mysec Communications Kft. tulajdonos-ügyvezetője. 

Bővebben: Rónaszéki Péter

Tarján Gábor

Tarján GáborSzakmai életrajz:

  • Szervező-vegyészmérnök - MSc (VE 1986)
  • Mérnök-közgazdász (BKE 1992)
  • MBA (BME 2000)
  • 25 év vezetési tanácsadás
  • 20 év tréneri, oktatói tapasztalat
  • 5 év cégvezetés
  • 13 év információbiztonság ( www.hetpecset.hu )
  • Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület alelnöke

 

Bővebben: Tarján Gábor

Viczián Pál

1995-ben programtervező-matematikusként végeztem a Szegedi Egyetemen. Pályámat az MNB-nél kezdtem. Ezt követően az Ericssonnál dolgoztam fejlesztőként és tesztelőként, később az Ericsson egyik programozási platformjának fejlesztését vezettem a cég stockholmi fejlesztési központjában.  Mindemellett az Essnet és a Scientific Games által szállított és üzemeltetett nemzeti lottó és sportfogadási rendszerek fejlesztésében vettem részt fejlesztőként majd vezető tesztelőként, ausztrál, német és izraeli projektekben.

Bővebben: Viczián Pál

Adminisztráció

Regisztrációt kizárólag ISACA tagoktól fogadunk el, így a regisztrációs folyamat során felkérjük Önt, hogy ISACA tagsági számát küldje meg számunkra!
Köszönjük!